Ciuperci efecte

10 chestii care o să ți se întâmple după ce iei ciuperci halucinogene

Tweet Snap Poate ai auzit că substanțele psihedelice se bucură, în ultima vreme, de o creștere a popularității. Oamenii de știință din Statele Unite și Marea Britanie folosesc psilocibina — ingredientul activ din ciupercile psihedelice — pentru tratarea dependențeia depresiei și a anxietății existențiale. Dar nu fiecare trip e o experiență ciuperci efecte, iar cercetătorii încearcă să prevadă un tipar previzibil pentru ceea ce se întâmplă când substanțele psihedelice îi duc pe ciuperci efecte ciuperci efecte călătorii sinistre.

ciuperci efecte

Într-un chestionar online, participanții și-au descris tripurile, și-au evaluat experiențele și au discutat despre efectele negative psihologice și emoționale.

După analizarea informațiilor, cercetătorii au reușit să identifice șapte calități distincte pe care le au în comun tripurile proaste: teama, suferința, tulburarea, nebunia, izolarea, moartea, paranoia.

Cum creează ciupercile halucinogene acele stări speciale?

Apoi au studiat fiecare factor în corelație cu ceilalți. Între timp, unul dintre colegii lui, cercetătoarea Theresa Carbonaro, a analizat și ea reacțiile despre efectele pozitive și negative ale unui trip comprimate de triocefalie într-un studiu paralel.

Tratament pentru Onicomicoza ,Ciuperca la Unghii sau Fung Sau unghii bolnave

Împreună, cei doi au descoperit ce ar putea merge prost când iei ciuperci — iar aceste informații s-ar putea să te ajute mult pe termen lung. Ciuperci efecte Chiar și tripurile proaste îți pot fi benefice.

  1. Home » D:News » Cum creează ciupercile halucinogene acele stări speciale?
  2. Pe lângă faptul că te fac să vezi lucruri precum lumini și trasee de culoare strălucitoare, utilizatorii raportează că simt atât o euforie extremă, cât și o transformare totală a conștiinței.
  3. Cat timp raman in corp ciupercile halucinogene?
  4. Unui bărbat i-au crescut ciuperci halucinogene în sânge după ce și le-a injectat în vene | Digi24
  5. 10 chestii care o să ți se întâmple după ce iei ciuperci halucinogene
  6. 10 efecte ale ciupercilor magice asupra creierului uman - WANANO
  7. Cum creează ciupercile halucinogene acele stări speciale?

Dintre cei de ciuperci efecte la studiu, 84 de procente au zis că au beneficiat de experiența tripului prost, deși au raportat diverse nivele de suferință. Dacă ți se pare cea mai nasoală experiență din viața ta, nu ești singurul. Cercetătorii le-au cerut participanților să evalueze cel mai prost trip al lor în comparație cu alte experiențe grele din viața lor.

10 efecte ale ciupercilor magice asupra creierului uman

Aproximativ 28 de procente au zis că tripul s-a numărat printre cele mai grele cinci experiențe prin care trecuseră vreodată, iar 11 procente au zis că e cea mai grea chestie pe care au îndurat-o vreodată. Îți poți schimba singur starea.

ciuperci efecte

Aproape jumătate dintre participanți au zis că gândurile liniștitoare au reușit să-i scoată din tripul prost sau cel puțin să ciuperci efecte efectul negativ. Schimbarea locației a fost eficientă pentru patruzeci de procente dintre participanți. Citește și: Tratamentul cu ciuperci halucinogene ar putea ajuta bolnavii de cancer să sufere mai puțin Băutura sau ciuperci efecte droguri nu te ajută.

ciuperci efecte

Unii participanți au zis că au încercat să bea alcool sau să ia alte ciuperci efecte ca să scape din ghearele unui trip prost. Ambele strategii au funcționat pentru mai puțin de zece procente dintre persoanele intervievate. Doar pentru că ești stresat sau speriat nu înseamnă că o să devii paranoic.

10 chestii care o să ți se întâmple după ce iei ciuperci halucinogene

Paranoia a avut cea mai slabă corelare cu aproape orice alt factor al unui trip prost, dovedind că substanțele psihedelice precum psilocibina nu te fac să-ți pierzi mințile de groază. Publicitate Să simți că o să mori nu e neapărat un lucru rău.

ciuperci efecte

Contemplarea morții a fost cel mai puțin legată de paranoia decât orice alți factori. Sentimentul de mortalitate a fost corelat cu semnificații spirituale și cu liniște.

E bine să te temi. Cercetătorii au observat o relație pozitivă între teama trăită de un individ și starea de bine simțită de acesta după experiență.

Sus Compusii regasiti in ciuperci sunt metabolizati la nivel renal, intre acestia regasindu-se si psilocibina, ingredientul principal responsabil pentru efectele halucinogene. Procesul are loc relativ rapid si, in cele mai multe cazuri, rinchii elimina mare parte dintre acesti compusi pe parcursul a catorva ore. Dupa 24 de ore, psilocibina nu mai poate fi detectata in urina celui care a consumat-o.

Citește și: Cum m-am lăsat de fumat cu ciuperci halucinogene E bine și s-o iei un pic razna. Persoanele care au simțit că sunt pe cale să înnebunească în timpul unui trip au simțit că experiența le-a schimbat viața în bine. Tripurile proaste sunt la fel pentru bărbați și pentru femei. Femeile care trăiau tristețe, izolare, paranoia și alte calități negative ciuperci efecte viața reală au avut mai multe șanse să simtă frică decât bărbații.

ciuperci efecte

Dar nu s-au raportat alte diferențe între sexe. Persoanele cu tulburări psihiatrice au experiențe mai nasoale. Consecințele negative ale unui trip prost sunt mai intense pentru persoanele cu probleme mintale. Acești participanți au declarat că s-au simțit foarte izolați în timpul tripului. Traducere: Oana Maria Zaharia.

Astfel, pot apărea stări de anxietate a căror durată se întinde pe mai multe ore. Persoana afectată se comportă ca un bolnav psihic de regulă, ca în cazul schizofreniei paranoic-halucinatoriiînsă trebuie luat ciuperci efecte calcul faptul că astfel de reacţii psihotice apar numai la cei predispuşi la astfel de tulburări. Riscul cel mai mare îl prezintă tentativele de suicid — de exemplu săritura din geam, persoana având convingerea că poate zbura.

Ațiputeafiinteresat