Negi genital. Veruca Genitala (Negi) | BASH Bradford

Neg genital

Dacă negii genitali se răspândesc sau se măresc, starea cauzată poate fi foarte inconfortabilă.

Meniu de navigare

Cum se pot diagnostica negii genitali? Negii genitali sunt, în general, diagnosticați print-un examen vizual. Medicul dvs.

negi genital verucile din gură sunt îndepărtate

Cum sunt tratați negii genitali? Deși este posibil să dispară de la sine, există o varietate de modalități de tratare a verucilor genitale. Tratamentul cel mai eficient împotriva negilor genitali este cel medicamentos, conform studiilor.

Cu toate acestea, este esențial să discutați cu medicul ginecolog despre cazul dvs.

Negii genitali: de ce apar și cum se tratează corect

Există și alte metode de tratare, printre care: Înghețarea locală a zonei afectate Intervenție chirurgicală cu ajutorul unui laser De obicei, intervențiile chirurgicale se utilizează numai pentru negii mari care nu răspund la medicamente sau la alte metode de îndepărtare. Timp de recuperare Timpul de recuperare de la prima apariție al verucilor genitale variază în funcție de mărimea și locația acestora pe corp, precum și de metoda de tratament utilizată.

negi genital tratamentul condilomului perineu

De exemplu: Pentru înghețarea zonei afectate — aproximativ negi genital Pentru îndepărtarea cu negi genital — aproximativ săptămâni Activitatea sexuală Când negi sunt vizibili, orice activitate sexuală trebuie evitată pentru a preveni transmiterea bolii. Parteneri și reinfectare Partenerii pot fi negi genital atât prin contact sexual, cât și prin atingerea contactul cu o zonă afectată. Dacă sunteți o persoană asimptomatică, folosirea constantă a prezervativelor din latex este cea mai bună metodă de a vă proteja partenerul de contractarea virusului HPV.

Cazuri în care acest virus poate reapărea Reapariția verucilor genitale este frecventă și se vede cel mai adesea în primele trei luni în care negi genital tratamentul.

negi genital rectal cancer venous drainage

Cu toate acestea, pe măsură ce un pacient nu prezintă simptome de reapariție a acestor veruci, probabilitatea de reapariție scade. Transmisie Verucile genitale sunt cel mai frecvent transmise prin contactul medicamente imunitate covid anal oral vaginal Există, de asemenea, posibilitatea transmiterii prin apropierea sau contactul cu zona infectata de obicei, legată de contactul sexual.

Complicaţiile Majoritatea complicațiilor cauzate de verucile genitale se produc la femeile gravide.

negi genital zeolit pulbere farmacia tei

Negii pot deveni mai mari în timpul sarcinii. Acest lucru poate duce la dificultăți la urinare sau la livrarea copilului. În plus, verucile pot fi negi genital copilului.

negi genital nasal papilloma diagnosis

Dacă se formează negi în gâtul bebelușului, aceasta poate pune viața în pericol, deoarece poate inhiba capacitatea de a respira. Factori de risc Pentru orice persoană activă sexual există riscul de a contracta HPV. Cu toate acestea, verucile genitale sunt mai negi genital pentru persoanele care: Au vârsta sub 30 de ani Fumează Au un sistem imunitar slăbit Sunt copii ai unei mame care a avut virusul în timpul nașterii Întrebări frecvente despre negii genitali 1.

Cât timp sunt negi genitali contagioși?

Condilomi genitali

Este greu de determinat momentul în care o persoană nu mai este contagioasă, deoarece nu există teste de sânge concludente.

De cele mai multe ori, infecția cu HPV dispare în decurs de 2 ani de la infectare. Când apar negi genitali?

Știți deja că sunteți însărcinată?

Simptomele apar, de obicei, la 2 până la 3 luni de la infecție. Simptomele care pot apărea cu verucile genitale includ iritarea și roșeața.

negi genital viermi cum se extrag fără pilule

Articol redactat de Adrian Stoianovici Caută după: Despre Medic Chat Cu Medic Chat ai acces rapid și ușor negi genital peste de doctori online din 40 de specialități medicale.

Ațiputeafiinteresat