Ciuperci negre

Urechi de lemn (ciuperci negre) g

Ciuperci Negre (Urechi de Lemn) 100g Elco

Sodiu: 2 mg Colesterol: 0 grame Ciuperci negre cum vedeți, această ciupercă are un conținut scăzut de grăsimi și calorii, dar deosebit de bogată în fibre. Aceeași mărime de porție oferă cantități mici de potasiu, calciu, fosforfolat și magneziu. Aceste vitamine și minerale sunt vitale pentru sănătatea inimii, creierului și oaselor. Beneficiile potențiale ale ciupercii negre În ciuda multiplelor utilizări ale ciupercii negre în medicina tradițională chineză, cercetările științifice asupra acesteia sunt încă în fazele de început.

La ciuperci negre, această ciupercă s-a remarcat pentru potențialele sale proprietăți imunitare și antimicrobiene.

Informații suplimentare Urechile de lemn sunt foarte populare in bucataria chineza, acestea fac pereche excelentă cu orice tip de carne și cu diferite legume, în supe si salate, pentru contrastul culorilor si a texturii. Compoziția lor accentuat elastică, intensă, le face diferite și vedete în bucătăria asiatică.

Trebuie doar să rețineți că cercetarea umană este limitată și că sunt necesare studii suplimentare. Ambalează antioxidanți puternici Ciupercile, inclusiv speciile Auriculariasunt în general bogate în antioxidanți.

Ciuperci urechi de lemn 1 kg Cantitate: 1 kg Ciupercile urechi de lemn sunt bogate în fier și vitaminele B, C și D. Ele dețin proprietăți antitumorale și reduc nivelul colesterolului în sânge. Le poți consuma în supe sau la tigaie dar și în combinație cu diverse produse.

Acești compuși vegetali benefici ciuperci negre la combaterea stresului oxidativ din corpul dvs. Mai mult, ciupercile conțin adesea antioxidanți puternici polifenoli. O dietă bogată în polifenoli este asociată cu un risc mai mic de cancer și afecțiuni cronice, inclusiv boli de inimă.

ciuperci negre

Poate promova sănătatea intestinelor și a imunității În mod similar cu alte ciuperci, ciuperca neagră se mândrește cu prebiotice — în principal sub formă de beta-glucan. Prebioticele sunt un tip de fibră care îți hrănește microbiomul intestinal sau bacteriile prietenoase din intestin.

Urechi de lemn (ciuperci negre) deshidratate, premium, 100 g

Acestea promovează sănătatea digestivă și mențin regularitatea intestinului. Interesant este că ciuperci negre intestinal este strâns legat de sănătatea imună.

ciuperci negre

Prebioticele precum cele din ciuperca neagră sunt gândite să-ți îmbunătățească răspunsul imun la agenți patogeni neprietenoși, care altfel ar putea să te îmbolnăvească. Îți poate scădea colesterolul Polifenolii din ciuperci pot ajuta la scăderea colesterolului LDL rău. La rândul său, scăderea colesterolului LDL poate scădea riscul de boli de inimă.

ciuperci negre

Un studiu la iepuri hrăniți cu ciuperci negre a constatat ca atât total si LDL rau colesterolul a scăzut semnificativ. Cu toate acestea, cercetătorii nu erau siguri cu exactitate modul în care ciupercile au exercitat acest efect, iar un singur studiu realizat pe animale la ciupercile negre nu se aplică în mod necesar persoanelor care mănâncă ciupercă neagră.

ciuperci negre

Poate promova sănătatea creierului Se consideră că ciupercile păstrează funcția creierului sănătoasă. În timp ce aceste descoperiri sunt promițătoare, este nevoie de cercetări umane. Vă poate proteja ficatul Ciuperca neagră vă poate proteja ficatul de vătămările cauzate de anumite substanțe.

Într-un studiu pe șobolani, o soluție de apă și ciupercă neagră pudrată a ajutat la inversarea și protejarea ficatului de daunele cauzate de un supradozaj de acetaminofen substanta ce afecteaza ficatul. Cercetătorii au legat acest efect de proprietățile antioxidante puternice ale ciupercii. Precauții pentru utilizare Ciuperca neagră achiziționată de la furnizorii comerciali este asociată cu câteva efecte secundare, dacă există.

Cu toate acestea, deoarece majoritatea ciupercii negre se vinde uscată, este ciuperci negre să o înmuiați întotdeauna înainte de utilizare, datorită densității și fragilității sale.

ciuperci negre

În plus, ar trebui să fie întotdeauna gătita bine pentru a ucide ciuperci negre și a elimina reziduurile. Studiile arată că fierberea poate chiar să crească activitatea antioxidantă.

ciuperci negre

Cu toate acestea, culegerea din sălbăticie a ciupercilor negre nu este, în general, recomandată, având în vedere riscul identificării greșite sau al contaminării. Nu numai că ciupercile sălbatice absorb poluanții din mediul lor, dar consumul de ciuperci greșite poate fi otrăvitor sau chiar fatal.

În schimb, ar trebui să căutați această ciupercă unică la magazinul dvs.

  • Condiloame cum apare infecția
  • Tweet on Twitter Ciupercile urechi-de-lemn sunt ciuperci comestibile, folosite în special în bucătăria asiatică.
  • Medicamente pentru helmintiază
  • Human papilloma virus genotipare
  • В зависимости от активности организм паука сам определяет скорость, с которой пища забирается из буфера, подвергается химическому разложению и отдает энергию клеткам.

Ațiputeafiinteresat